KamaSutrA beurs, 31 januari - 1 februari 2004, Jaarbeurs Utrecht.

De organisatie van de KamaSutrA beurs vereerde mij met een uitnodiging om een een stand in te richten. Ik kreeg de grootst mogelijke kunstenaarsstand van 5 bij 3 meter. In de stand hing een bloemlezing van mijn schilderwerk, te weten: Elisa [] Shabira [] Shirley [] Esther [] en [] Ietsheelmoois [] Moniek [] en Pieternel [].
Ik ben blij dat ik deze werken mocht lenen. Verder hingen er nog enkele tekeningen van mijn hand en aan de rechterwand van de stand hingen werken van Marloes. 

 

De belangstelling voor mijn werk was groot, en soms zelfs overweldigend. Mijn verkoopteam (Elisa, Marloes, Sophia en Moose) en ik waren er druk mee om uitleg te geven. Belangstellenden namen zo'n 1200 folders en 300 visitekaartjes mee. Het commentaar van de bezoekers was heel vleiend.
De grote schilderijen had ik wel 20 keer kunen verkopen, maar al deze werken zijn uniek, en zullen ook uniek blijven. Momenteel zijn er al drie schilderopdrachten uit de beurs voortgekomen, één tekening en drie schilderijtjes van Marloes zijn verkocht, en galerie The Sultan bood aan om de alle resterende werken in de collectie op te nemen.
Door het succes van deze beurs wil ik ook aan volgende beurzen deel gaan nemen.
 
Beurs
grote afbeelding
grote afbeelding
home