Kamasutra januari 2005
28 - 30 januari 2005, Jaarbeurs Utrecht. Drukke beurs, veel belangstelling, succesvolle "win 20% korting" actie. 

De Bartart stand stond vlakbij het podium. In de stand hingen onder andere deze schilderijen  [] [] [] [] [] [] [] en enkele werken van Marloes.

Beursactie
Op deze beurs hield ik een actie: iedereen die een Emailadres achterliet maakte kans op een gratis schilderij van zichzelf. Zo'n 400 mensen deden mee. Sophia won.
 

 
BartArt stand
van links naar rechts: Joyce, Jolanda, Pappa, de Barones, Hansje en Asamy
grote afbeelding

Bartart Crew
Vrijdag werd ik bijgestaan door Marloes, Patricia en Jeroen. Zaterdag waren Marloes en Marit er en zondag had ik twee stands bemand met Jeroen, Martin, Marloes, Marieke, en haar vriendin Grada Marie.

Beurs
Deze beurs was bijzonder doordat ik inviel voor een andere standhouder, en daardoor pas zes uur vantevoren wist dat ik op de beurs zou staan. Dat zorgde voor wat stress, maar ook dat ik minder werken kon tonen dan ik had gewild. Mede om die reden had ik twee doeken in de stand hangen die nog niet voltooid waren: het schilderij van de Barones en het drieluik van Inke.
 

 
het derde portret van het drieluik van Inke
grote afbeelding

Het boeiendste van deze beurs vond ik de respons op deze twee "verse" schilderijen. De Barones viel op door de kleurstelling, de frisheid, de uitstraling van de dame in kwestie. Dames van middelbare leeftijd stonden plotseling stil als ze het doek zagen, en maakten mij complimenten over mijn onderwerpkeuze. Een man vertelde me dat hij later, als hij dood was, graag op zo'n manier zou willen worden herinnnerd: als iemand die een goed leven heeft gehad.

De reacties op het derde portret van Inke waren zeer vleiend. Een vrouw zei dat ze er bijna tranen in de ogen van kreeg. Er zat heel veel gevoel in de ogen van het portret, volgens haar. En dat klopt.

 
home