Kamasutra april 2005
1 - 3 april 2005, Evenementenhal Rijswijk. Grote beurs, niet heel druk, wel genoeg belangstelling voor mijn werk, erg grote stand (10 meter breed).

De stand stond midden in de eerste hal. In de stand hingen onder andere deze schilderijen [] [] [] [] [] [] [] [] [] en enkele werken van Marloes.

Beursactie
Op deze beurs hield ik weer een actie: iedereen die een Emailadres achterliet maakte kans op een gratis schilderij van zichzelf. Zo'n 100 mensen deden mee. De winnares werd Tasja.
 

 
BartArt stand
Van links naar rechts: Inke, Jolanda, Joyce, de Barones, Sietske, Pappa, Asamy, Anke en Hansje
grote afbeelding

Bartart Crew
Vrijdag werd ik bijgestaan door Marloes, Marit en Jeroen. Zaterdag waren Marloes, Kim en Joris er en zondag was de stand bemand met Anke, Eline, Olivier, Kris en Jeroen.

Beurs
Het bijzondere aan deze beurs was dat het ondanks het lage aantal bezoekers toch een groot succes was. Een viertal schilderijen liet ik op deze beurs zien aan het model, en die waren enthousiast. Sietske, Anke, en Joyce namen na afloop van de beurs hun doek mee, en Inke heeft comentaar gegeven zodat ik haar doek  kan voltooien. 
Daarnaast zijn er aan aantal mensen geweest die mij een opdracht hebben beloofd, een daarvan is inmiddels geconcretiseerd in de vorm van een eerste afspraak.
 

 
Sietske
grote afbeelding

Het meest opmerkelijke van deze beurs was dat er belangstelling kwam vanuit een onverwachte hoek: de huismeester van de Schoemacher kliniek was speciaal voor mij en een andere standhouder naar de beurs gekomen. Hij wilde graag mijn schilderijen in het echt zien. Misschien komt hier iets moois uit, ik zou vereerd zijn als mijn werk in de klinieken zou hangen.
Na de beurs werd ik gebeld door een galeriehouder die me uitnodigde voor een expositie dit najaar.
 
Anke
grote afbeelding
home