modelschilderijen

» klik hier om naar de www.Bartart.com site te gaan
 

Dag Roodharige,


Je hebt je via de website www.roodharigen.nl aangemeld voor de roodharigendag en daarom krijg je deze Email...

Op zondag 2 september komen 5.000 mensen naar de binnenstad van Breda voor de Roodharigen Kunst dag. In de Grote Kerk zijn dan de tentoonstelling van mijn schilderijen en foto's van roodharigen van 15 fotografen. De hele Bredase binnenstad is in de ban van rood. Ik heb restaurants, cafés en winkels gevraagd om iets te bedenken voor die bijzondere roodharigen, en de respons was hartverwarmend. Zie verder in deze nieuwsbrief...

tot over anderhalve week!

Bart

 

 

Roodharigen Kunst Dag


Affiche Roodharigendag
 

Het organiseren van de Roodharigen Kunst dag gaat prima. De aanmeldingen stromen binnen, nu al meer dan 900. Naar verwachting bereiken we aanstaand weekend de limiet: er zijn 1000 gedrukte uitnodigingen. Er komen mensen uit België, Duitsland en Engeland speciaal voor deze dag naar Breda.

Waarschijnlijk heb je er al iets van meegekregen: de publiciteit gaat erg goed. Kranten publiceren dagelijks artikelen, nu.nl maakte een link waardoor de website topdagen maakt en ik mocht een paar keer op de radio mijn verhaal doen.

De hele dag is er van alles te doen, op allerlei plekken in de binnenstad. Iedereen is welkom, dus ook niet-roodharigen zullen zich vermaken.
 

Aanvangstijd: 11.00 Grote kerk Breda


Foto's van Mery.nl

Omdat er al weken publiciteit is in Breda over de Roodharigendag en omdat het 2 september koopzondag is, verwacht ik dat in totaal 5.000 mensen de locaties zullen bezoeken.

Omdat zo veel bezoekers niet tegelijkertijd in de Grote Kerk passen, zijn er twee begintijden:

De Roodharigen met hun aanhang verwacht ik om 11.00 in de Grote kerk in Breda.

Alle andere bezoekers zijn vanaf 12.00 welkom, eerst in het Valkenbergpark, middenin de stad, en daarna in de Grote Kerk en alle andere locaties.
 

Progamma


Lounge restaurant Sultan

Het programma van 2 september bevat meer onderdelen dan ik hier ga noemen. Op www.roodharigen.nl staan alle details en op de dag zelf krijgen jullie een flyer met een gedetailleerde overzicht. Een paar zaken moet ik hier noemen, die zijn echt geweldig.

Mijn overburen bijvoorbeeld, een Arabisch aandoend loungerestaurant, hebben voor jullie roodharigen een workshop buikdansen georganiseerd. En die wordt gegeven door.... roodharige buikdanseressen. :)

Café restaurant Dante heeft een deel van de aanwezige collectie schilderijen aan de kant geschoven om ruimte te maken voor enkele van mijn doeken, de Bommel idem dito voor Roodharigenfoto's.

Chocolaterie Boulanger in winkelcentrum de Barones heeft een speciale bonbon ontwikkeld voor de roodharigen.

Eigenaar en kok van Restaurant El Corazon aan de Bredase haven drukte mij op het hart om niet alleen te vertellen dat zijn diner het ultieme roodharigendiner is, maar het menu ook volledig te noemen. Maar omdat dat een hele lange lijst is van heerlijke gerechten, ga ik dat echt niet doen. :)

Meer activiteiten (zo'n 20) op www.roodharigen.nl

Uitnodiging


 

De uitnodiging voor de roodharigendag krijg je woensdag in de bus. Of donderdag. Of vrijdag. Spannend he?

 

 
John Frieda® Radiant Red

John Frieda® Radiant Red Voor mooi rood haar… dat mooi rood blijft! Voor echte ‘Redheads’… is er Radiant Red. Exclusief ontwikkeld om de pure kracht van je rode haarkleur te beschermen en te verbeteren. Met bijvoorbeeld speciale anti-kleurvervagings shampoos en kleurvoedende conditioners… Die je natuurlijk zelf kan komen ontdekken op de Roodharigen Kunstdag.

Radiant Red van John Frieda houdt gekleurd, highlighted of natuurlijk rood haar langer en intens mooi van kleur. Het helpt de rijke rode kleur in te sluiten en accentueert je uitdagende highlights. Lees meer over John Frieda® Radiant Red op www.roodharigen.nl (klik op "alles over rood haar").

John Frieda is verkrijgbaar bij de bekende adressen. Meer weten? Bel de John Frieda Hair Professionals 036 - 549 13 19 of ga voor de laatste trends naar www.johnfrieda.com.

 

 

Schilderijen


Grote Kerk Breda

Normaal gesproken laat ik in nieuwsbrieven iets zien van mijn nieuwste schilderijen. Maar de laatste maanden heb ik simpelweg geen tijd om ze online te zetten.

Dus je zal gewoon de tentoonstellingen moeten bezoeken in de Grote kerk en in Dante, in Breda. Die tentoonstellingen zijn vanaf nu te bezichtigen tot en met de 2e september.

Eén van de bijzondere schilderijen is het doek "De Nachtwacht van de roodharigen". Dat doek is nog niet te zien, dat blijft een verassing tot 2 september.

 

 

Persoonlijk

Motivatie

Mensen hun mooie kanten laten zien, dat is één van mijn belangrijkste motivaties om mensen te schilderen, en ook om de roodharigen dag te organiseren. Ik wil dat de roodharige bezoekers door honderden fotografen worden gefotografeerd en ik wil dat ze die ervaring op zich in laten werken. Ik wil ze het gevoel geven dat ze er mogen zijn, hun gevoel van eigenwaarde en trots vergroten.

En ik wil dat iedere roodharige op maandagochtend 3 september met een big smile in de spiegel kijkt...

 

Bart zelf
Heb jij wel eens een feestje georganiseerd voor 50 man? Dan kan je je een voorstelling maken hoe ik me soms voel :)

Het grote aantal bezoekers dat ik verwacht op de roodharigendag is soms wat intimiderend. Er moet heel veel worden geregeld om alles in goede banen te leiden. Steun krijg ik soms uit onverwachte hoek. Soms is dat familie die hulp aanbiedt, soms vrienden die tijd investeren, soms professionele mensen die een tandje bijzetten om me te helpen.

Dank jullie wel!
 

Contactgegevens_Bart

Bart Rouwenhorst
Prinsenkade 7f
4811VB Breda
06-45530043
bart@bartart.com
MSN: schilderbart@hotmail.com


    foto: Maaike Hermes

  

 

Afmelden nieuwsbrief

Je wilt niet meer op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen in het Bartart/Roodharigendag-gebeuren? Afmelden voor deze nieuwsbrief doe je door te replyen op deze e-mail met als onderwerp "Beste Bart, ik wil van alles, maar liever geen nieuwsbrief" of klik hier.