Workshop 18 juni 2005

Zaterdag 18 juni was de eerste BartArt workshop. In een mooi atelier in de binnenstad van Utrecht heeft een gemotiveerde groep van 13 cursisten een dag lang zitten zwoegen en zweten op een berg schetsen en uiteindelijk een schilderij.


Samen met Marloes - die ook model heeft gestaan omdat model Irene helaas ziek was - heb ik de mannen les gegeven in het modeltekenen. Samen met een tweede model en de 13 cursisten hebben we een heel gezellige dag gehad. 
Aan het eind van de dag heeft de winnaar van het mooiste schilderij (unaniem gekozen door de modellen) een heuse beker in ontvangst mogen nemen.
 

 

Heb je zelf iets te vieren, wil je iets bijzonders doen met een dag teambuilding, wil je met je vrienden/vriendinnengroep iets leuks ondernemen? Boek dan een dagje modeltekenen onder leiding van Marloes en mij. Wij organiseren workshops voor groepen van 5 tot 15 personen. De locatie is zelf te bepalen. Eén, twee of drie modellen: je zegt het maar. De kosten vallen wel mee: een dagje karten is net zo duur.
De workshops geef ik samen met Marloes in een speciaal ingericht lokaal in hartje Utrecht.

Mail of bel me voor verdere info.
bart@bartart.com
076-5152442

 
geinspireerde cursisten
grote afbeelding
 
 grote afbeelding
tussenresultaten
 grote afbeelding
eindresultaten
 grote afbeelding 
home